(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Vepřové řízky, zapečené s Moravankou
Potřebné ingredience
vepřové řízky
strouhanka
Moravanka - pikantní zeleninová směs
sůl, pepř, máslo
Postup přípravy
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Obalíme ve strouhance (je dobré strouhanku zatlačit do masa (např. paličkou na maso v ig. sáčku) a zprudka opečeme na másle.
Maso i s výpekem přelijeme do zapékací misky, nalijeme na něj Moravanku i s nálevem a pečeme cca 30-40min.
Jídlo je pikantnější, ale výborné, skvělé s vařenými bramborami.
Fotku dodám.
Maso i s výpekem přelijeme do zapékací misky, nalijeme na něj Moravanku i s nálevem a pečeme cca 30-40min.
Jídlo je pikantnější, ale výborné, skvělé s vařenými bramborami.
Fotku dodám.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé